Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Újratervezés*

Megj.: A cím referencia az Újratervezés c. filmhez.

https://www.youtube.com/watch?v=NnKGdYM94bQ

 

Nem tudom, van-e bárki, aki nézi még az oldalt - ez nagyrészt az admibok, és főadminként, leginkább az én felelősségem. Nem vagyok valami jó adminnak - ez a minden nap egy rész, minden event kikerül, és hasonló dolgok, nos, nem az én műfajaim, erre már rájöttem, és valószínűleg ti is. Az ígérgetést elkerülendő, annyit mondanék:

Lehetséges, hogy létrehozok egy új oldalt, ahol újraírom a Történeteket, és normális címet is adok neki. Hogy mit... Ki tudja. Az én kreativitásommal ne várjon senki sokat.

Ezen az oldalon pusztán az irományok lesznek, képekkel megfűszerezve - az elmúlt egy évben rengeteget rajzoltam, és vállalható szintre jutottam vele. Immár nem képeket szerkesztek meg, mint régen, saját rajzokat publikálok a karakterekről, terveim szerint gyakran egyes része végén, amikor ötletem van hozzá.

 

Hogy miért?

Először is, szeretek mind olvasni, mind írni. Igaz, nem vagyok valami jó író még most sem, és sose leszek, azonban számomra rendkívül szórakoztató a dolog, visszaolvasni, újra megélni a karakterek kalandjait szintúgy jó szórakozás (nekem, hogy ti élvezitek-e, ki tudja?).
Másodszor pedig, visszaolvasgatva mindent, a szövegeim súlyos nyelvtani hibákkal és elírásokkal van tele. Szintúgy nem tetszik, hogy amikor elkezdtem, a Ninja Sagas barátaim lettek az én szereplőim, így kerültek be a különös nevek... Adrienn, Moncsa, vagy a saját karakterem, véleményem szerint a legborzalmasabb névvel: Vikikee. A fogalmazási képességeim miatt gyakran nem jött át a szövegen keresztül (még nekem sem) amit igazán éreztetni akartam, ezt javítandó, sok helyen túlságosan kihangsúlyoztam egyes dolgokat. Mai fejjel már...
Végül, de nem utolsó sorban: Ez az eddigi leghosszabb irományom, és amit a legjobban szeretek. Folytatni szeretném, de ilyen előzményekkel (első és második pont) egyszerűen képtelen vagyok rá. 

Tehát újraírom.

Lesznek részek, amelyeket kihagyok - az egykori adminunk romantikus ötleteit, melyek akkor se voltak a kedvenceim, most viszont egyenesen irritálnak, lesznek, amiket megváltoztatok, és lesznek, amiket hozzáadok. A jelenlegi "szereplők" menüpontban található dolgok nem valószínű, hogy stimmelni fognak - bár ki tudja? 
Nem fogom megígérni, hogy amint megnyitottam az új oldalt, naponta lesznek részek. Akkor lesznek, amikor tudok írni, van kedvem, ihletem és időm hozzá, ez pedig, érettségi előtt álló, pánikoló végzősként nem fordul elő olyan sűrűn, mint általánosban, amikor az oldalt elkezdtem.
Nem tudom, olvasni fogja-e bárki rajtam kívül, de ha csak egy embernek is tetszik, akkor már 200%-ban megérte :)

További szép hétvégét nektek, sok sikert minden felvételizőnek!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.