Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Event

 Mostantól ide írok minden eventet!

Defend Fire Village!

(Védd meg a Tűz falut!)

Minden nap a bejelentkezésnél 1 Lucky Coin-t kapsz. AZ event harci részében 2 jutalmat kaphatsz: 1. Daffodil ; fegyverekre és TP-re válthatod be 2. Lucky Coin. Ez említett Lucky Coin-okat bal oldalon, középen, a Lucky Gashapon-on válthatod be ajándékokra (szerencse!!) .

lucky1male.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

luckygfemale.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyobb méret a Képgalériában! És most lássuk a harcot!

 

1. Rész

Erről a részről lemaradtunk! Ha valakinek bármi képpel ellátott információja van róla: misatochan20@gmail.com

2. Rész

-Első szintje: Hívj ki egy szörnyet! Barátokkal, vagy nélkülük, egy ellenséggel állsz majd szemben.

( Cerberus / Raven Ninja / Kappa )

 

-Második szintje: Hívd ki a szörnyeket! Ehhez már ajánlom 1, vagy 2 barát segítségét, de egyedül is ki lehet húzni! Két szörnnyel fogsz szembe nézni. Természetesen, dupla díjért, ha legyőzöd őket.

( Cerebus + Kappa / Cerebus + Raven ninja / Cerebus + Cerebus / Kappa + Raven Ninja / Kappa + Kappa / Raven ninja + Raven ninja )

 

-Harmadik szint: Kojima új teknikája! Hívd ki, ha bátor vagy! Ha legyőzöd, hidd el, nem bánod meg! Partyban (barátokkal) ajánlott. Ha egyedül mész, lehet, hogy megöl, még akkor is, ha kisebb nálad. Szerintem nem érdemes biztosra menni ellene, ugyanis az előző két szinttel ellentétben itt nem csak 10 energiába, de 1 Friendship Kunaiba, Crystal of Kari-ba és Heart of Kari-ba kerül! (Személyes tapasztalat: kétszer hívtam ki, mind a két szinten a max. szinten volt, ami lehetséges...)

( !!! Kojima !!! )