Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chunin Exam és Gyakori kérdések

2012.06.15

 Hali! Dóri elérte a chunin szintet, miután feltörték és törölték a fiókját. Gratulálunk neki! :D

Valamint itt vannak megint a gyakori kérdések, amit az e-mailomra kapok.

 

-Szerepelhetek? Olyan sokan vannak már bennt, én is be akarok kerülni!!!! - Nem tudom. Ez változó, van-e szükség éppen új szereplőkre.

 

-Mi van akkor, ha elő akarok fizetni, de nem tudom mennyibe kerül? (Fanni) - Kedves Fanni. A tokennél és az Emblemnél is ott van az ára ($) valamint a google kerespbe beírva jó kis válutaváltókat találhatsz. Ne feledd: American dollar (USD) >> Hungarian forint (HUF)

- Ebben a menüpotban (Történetek 2) lejátszódik csata is? - Természetesen. :)

- Bejelölsz a facebookon? Mert 19-es vagyok, és jó lenne ha segítenél majd. (Luci) - Luci, szívesen segítenék, azonban én 51-es vagyok. Engem nem tudsz meghívni :(

-Ki a legmagasabb szintű ismerősöd? (jucii) - A játékosneve Hichigo, és ő 80-as, ha jól tudom, előfizető is. :)

-Ha előfizető, akkor használt instand szintlépést is? (jucii) - Nem. "A mi időnkben" még nem voltak efféle "csalások". A saját erőnkből érünk el mindent. :)

- Ha előfizető lennél, te is csalnál a szintlépő izéval? -Nem! Soha. Mi ebben a játék, hogy bejelentkezel és szintetlépsz?! Pont azt szeretem benne, hogy meg kell küzdenem a szintlépésért.

-Te mikor lettél 51-es? Én 36-os vagyok de nagyon nehezen fejlődök. Te? (Emese) - Tudod, Emese, tavaly karácsonykor értem el. Azóta nem fejlődök. :/ De nem adom fel! :D

-Te szívesen lennél előfizis? -Igen. Megtehetném, de nem teszem. Ez csak egy játék. :) Ha annyira akarnék Emblemet, már rég szereztem volna.

-Várod a special jounint? -Természetesen. Alig várom hogy majd a barátaimmal együtt harcolhassak, akik most +60-asok. :)