Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekes kérdések

2012.09.08

 Vivica: Szia! Annyi kérdésem lenne, de csak egyet teszek fel: Hány év telt el a történetben?

- Szia Vivica! Nos, úgy 2. Tudom, nem vagyok valami jó az időérzékeltetésben, de tessék elnézni, ez az első, amikor írok. :) Nem kell aggódni, idővel majd belejövök.

 Nono: Hali! Szeretném kérdezni, hogy hány évesek lesznek most a ninjáink?

-Suzuki 16, Ichia 17, Nel pedig 15. Ezen kívül mindenki 3 évvel lett idősebb, könnyű kiszámítani. :)

Mónika: Azt mondta 2 barátnőm, hogy kérdeztek, és 2 év tellt el, de három évvel idősebbek a karik. Hogy lehet ez?

-Na, igen. Ez tényleg elég bonyolult. Az éveket úgy értem, hogy januártól decemberig, azaz még 3 teljes év nem ment le, az ő szülinapjuk meg előbb volt, így.

AngyalDóri: Szerintem majd írj tovább, amúgy mennyi idő, mire leírsz egy fejezetet? Jah, és még szeretném kérdezni, mikor fejezed be a mostani történetnek az írását (mármint meddig lesznek új részek) ?

-Ok, vegyük sorban. Ha már egy valaki is olvasná a következő kis történetem, akkor örömmel folytatom, de remélem többen is lesztek majd. Attól főgg, de minimum fél óra (ebbe benne van az improvizálás mert nem tervezem előre, hogy mit írok, hogy nagyjából helyesen írjam). A befejezés még nem tudom mikor lesz, de még jó pár részre számíthatsz. :)

NinjaSagaFan: Mi is a facebook neved? Amúgy szupi az oldal, légyszi  ígj tovább!

-Köszi szépen, ne aggódj, nem mostanában fogom befejezni. Vagyis idén még biztos, hogy nem. Jövőre már biztos kevesebb időm lesz, hiszen a középsuliban nem tudok annyi időt ellógni. Amúgy ezen a címen jelölhetsz be: Katsumi Sameko Chan . Nem egy fő karakter, de azért jó lesz erre a célra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.