Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történetek- Szereplők (Felújítva, BETA!!!)

Szereplők  

elso.jpg

Nel Savergo, 13 éves női ninja. Jutsui: Szél, Föld, Taijutsu, Genjutsu. Élénk, kíváncsi lány, chuninként kicsit komolyabb lesz. Amikor elvégzi a jounin vizsgát a falu védelmének érdekében a szülei hősiesen küzdenek, majd a csata során életüket veszítik. Akkor, amikor a szüleit temették, megesküszik, hogy nem engedi hogy még egy falubeli embernek meghaljanak a szülei. Ezek után a szívén viseli a falu sorsát, és magas pozíciót tölt be a falu életében. Chuninként az első kémkedésén farkasszemet néz a halállal, jouninként felhagy a kémkedéssel.

 

 

hideaki.png

Hideaki Sameko (A képen 32. :P )

Jutsuk: Tűz, Villám, Sameko klán teknikái

Története: Először a Történetek 3-ban jelenik a meg a klánok közti csatában. Ekkor derül ki, hogy ő Katsumi elfeledett bátyja,  akit hamis vádak miatt büntettek meg: elűzték a faluból és nem emlékezhetett rá a kishúga. Kiűzetésekor még csak 14 éves volt (Katsumi csak 4). 18 évvel később látja csak viszont testvérét. A csata után vissszatér a faluba, ahol a Hokage a téves vádak miatt elnézést kér előde nevében, majd megkéri, foglalja el a Sameko klán megüresedett családfői posztját. A faluban először gyűlölik a -hamis- híre miatt, de sikerül kivívnia a falusiak tiszteletét. A háborúban keményen küzd, a falu védelmébe majdnem bele is hal. Később családot alapít egy falusi lánnyal, akitől 2 gyermeke születik.

Megjelenés: Kék-fekete harci ruha, fekete köpeny és a kedvenc kardja. (Jounin) [Kép]

 

 

Bocsi amúgy a rossz minőségért és a képek hibáiért!

ichia.png

Ichia Keiro (Képen a 17 éves Ichia)

Jutsuk: Tűz, Villám, Speciális teknikák 

Története: A 47-es csapat egyetlen fiú tagja. Nem sokkal A sassyvel való első harc után eldönti, hogy a kivégző alakulat tagja akar lenni. Chuninná válása után Ichia és ex-mestere belépnek a tagok közé. Kezdetben Ichia a sor végén áll, de a kláncsata után Kaien, látva a benne rejlő lehetőségeket, a 3. legerősebbé lépteti elő, sőt, a személyes kedvence lesz. Ő segít majd Ichiának kifejleszteni a saját teknikáit. A tagok között jobban megismeri régi mesterét és kapitányát, szoros baráti kapcsolat jön létre hármójuk között. Katsumin keresztül ismeri meg egyik jövőbeli példaképét, Hideakit, aki a rossz hír ellenére tiszteletbeli ninja lesz. A háborúban kíválóan teljesít, azonban egy haláleset miatt eggyel előrébb, hadnagyi posztra kerül. Ichia szerelmes Suzukiba, 24 éves korában feleségül veszi. Egy gyermekük születik.

Megjelenés: 1. Vörös harci ruha (Genin) - 2. Tagok ruhája és maszkja (Chunin-jounin) [Kép]

 

 

 

1.png

Katsumi Sameko (Képen a 16 éves Katsumi)

Jutsuk: Tűz, Szél, Taijutsu, Genjutsu, Sameko klán teknikái

 Története: A történet elején úgy tudjuk ő a Sameko klán utolsó életben maradt tagja. Itt ismeri meg a geninjeit, akik majd nagy szerepet játszanak életében. Komoly összetűzése van Sassyvel, akit habár az első csatában nem, a másodikban már megölt. Ekkor bukkan fel bátyja, akinek a létezéséről sem tudott. Geninei chuninná válása után újra a kivégző osztagba tartozik, de a Víz falu támadása után hadnagyból ismét kapitány lesz. Később bátyja segítségével tökéletesíti teknikáit. A densetsuno 10 támadása során majdnem meghal. Évekkel később 1 gyermeke lesz.

Megjelenés:  1. Vörös-fehér harci ruha (Tanítóként)- 2. Tagok ruhája és maszkja (Tagként)

 

suzuki.png

 Suzuki Hamero (Képen a 17 éves Suzuki)

Jutsuk: Víz, Villám, Taijutsu, Gyógyító ninjutsu

Története: A történet kezdete óta Ichia és Nel csapattársa. Eleinte elég gyenge, de később kiemelkedő teljesítményt nyújt a Taijutsu és gyógyító Ninjutsuk terén. Az első kémkedésén (habár a halállal néz farkasszemet) eldönti, hogy kémként fogja a falut szolgálni. (Ez a véleménye később gyökeresen megváltozik.) A Densetsuno 10-zel való harc után keményen eddz, majd elindul a Jounin vizsgán két társával eggyütt. A sikeres vizsga után 3 genint kap, hogy ninjává nevelje, és eggyütt alkossák a 26-os csapatot. Geninei neve: Issei Rukima (fiú), Shiruba Kawa (lány) és Hikaru Miya (fiú). Az egyik eddzés alkalmával rájuk támad Anonymus. Ekkor Suzuki kishíján életét veszti (nem tudo egyszerre támadni és a genineit védeni), de Ichia megjelenésével a harc eldől. Szerelmes Ichiába, 23 éves korában hozzámegy feleségül, 1 gyermekük születik.

Megjelenés: 1. Kék-fehér-vörös harci ruha (genin) - Kék-fehér harci yukata (chunin-jounin) [Kép]